OM OSS

about us

Daawat

Indisk matlagningskonst har anor sedan tusentals år

authentic

Indian Cusine

Indisk matlagningskonst har anor sedan tusentals år. Generation efter generation har utvecklat hemligheterna med att använda och blanda olika kryddor på olika sätt, för att skapa de traditionella tandoor- och curryrätterna.

Tandoor är en lerugn som tillverkas för hand av en särskilt utvald lera som hämtas vid floden Jammuna. Tandooren eldas med kol för att förhöja smaken på maten, vilket vi är ensamma om i Göteborg.

Med samma tillgivenhet för denna matlagningskonst som passerat från generation till generation, har vi nämngivit denna restaurangen till ”Daawat”- vilket betyder ”en fest för matälskare”. Grundare, Surjit Singh Ahluwalia öppnade redan 1971 den första indiska restaurangen i Sverige.

-Vi hoppas Du skall trivas och att maten blir en kulinarisk överraskning.

rosa-thumb-girl
about-us-2

The Perfect

BLEND

rosa-thumb-girl

Original

Indian Clay Oven

Alla våra tandoorirätter grillas över grillkol i vår äkta traditionella lerugn – Tandoor. Upplev en förhöjd smakupplevelse.

CATERING & EVENTS

Vi erbjuder catering i Göteborg för alla tillfällen. Oavsett tillställning, stor som liten, skräddarsyr vi ett helhetskoncept som passar just dig. Vi lagar all mat med kärlek och erbjuder dig alltid en smakupplevelse utöver det vanliga!

HEMKÖRNING

Sitter du mysigt i soffan? Vi erbjuder hemkörning via våra samarbetspartners. Beställ hemkörning av din favoritmat från Daawat och njut av bekvämligheten med att få maten levererad hela vägen hem till dörren.

FOODORA

UBER EATS